mensen

Francis van Oorschot

Personal branding leert je om je succesvol te onderscheiden in woord, stijl & beeld. Als ambassadeur van je eigen merk.

wie ben jij in woord, stijl en beeld? wat is jouw verhaal? heb je een eigen stijl? wat is het beeld dat je oproept? wat is jouw unieke merk?

personal branding voor iedereen

De (arbeids)wereld veranderdt razendsnel. Stonden enkele jaren geleden een goed CV en een korte brief nog garant voor een baan; vandaag de dag is dat niet meer zo. Online profileren, solliciteren, recruitment en netwerken is ervoor in de plaats gekomen. De banen liggen niet meer voor het oprapen, en de concurrentie is fors. Vaste banen zijn niet meer in de meerderheid; flex- en projectmatig werken is de nieuwe realiteit. Dit vergt meer inspanningen op het gebied van netwerken, (sales) presentaties en jezelf positioneren. Je kunnen onderscheiden van de massa is cruciaal, net zoals zichbaarheid met behulp van de nieuwe media, je eigen website en je persoonlijke manier van presenteren. Het houdt allemaal verband met elkaar. Kort gezegd:de tijd is rijp om jezelf als een uniek merk te zien en ernaar te handelen.

tijd voor personal branding

hoe word je een natuurlijke en trotse ambassadeur van jouw merk? hoe gebruik jij als ondernemer, ZZP’er, werknemer of werkzoekende personal branding?
stap 1: word bewust van je eigen merk: door je eigen drijfveren, kernkwaliteiten en vooral je eigen verhaal goed te kennen, kan iedereen leren om zich onderscheidend te presenteren. zo ben je overal op unieke wijze herkenbaar voor klanten, collega’s en (toekomstige) opdrachtgevers.
stap 2: neem de regie in eigen handen en promoot jezelf als een merk. vertel je eigen verhaal, en word je bewust van je uitstraling en je unieke talenten.
stap 3: pas je personal branding consequent en coherent toe: live maar vooral ook online.

training personal branding

Trots op je unieke merk!

In deze training personal branding gaan we actief en doelgericht aan de slag om jouw unieke merk te vertalen in een krachtig eigen verhaal; gepresenteerd op jouw manier. je krijgt concrete en praktische handvaten, oefeningen en tips: inzicht in je kernkwaliteiten & drijfveren, krachtige, geschreven zelfpresentatie (elevator pitch), professionele profielfoto en presentatie- en stijltips ondersteund met video presentatie oefeningen 

personal branding in woord stijl & beeld

  • maximaal 2 deelnemers per training of individueel
  • 09.30 uur tot 16.30 uur
  • data zie agenda of in overleg
  • profielfoto, evaluatie & lunch inbegrepen
  • kosten: € 550 (ex.btw)
  • locatie Stationsweg 41B in Zwijndrecht
  • parkeren: P+R naastgelegen station Zwijndrecht
  • OV: 1 minuut lopen vanaf het station