organisaties

Brand67-kapstok-800

training personal branding ondernemers / ZZP”ers

Ondernemers en ZZP’ers starten vaak met hun product of dienst, die dan in combinatie met hun persoonlijkheid, tegelijkertijd hun uithangbord (lees: personal brand) vormen. De training personal branding voor deze groep is bedoeld om als ondernemer / ZZP’er meer bewustwording en maximaal effect uit die unieke personal brand te halen en voortdurend ambassadeur van hun eigen merk te zijn. Een overtuigende en onderscheidende elevator pitch vormt de basis voor een doelgerichte en effectieve marketing. Consequente personal branding werpt haar vruchten af, in aanloop naar een sterk merk. Veel ondernemers worstelen met het schrijven van een krachtig, eigen verhaal, dat ook gebruikt kan worden voor de website en sales presentaties. In de dagelijkse drukte wordt vaak niet gelet op de persoonlijke communicatie- en presentatiestijl. Ook aandacht voor de online communicatiestijl wordt vaak vergeten. Investeer in jezelf, je onderneming en je unieke merk: schrijf je nu in voor een 1-daagse training. Handige tips, praktijkgericht en individueel maatwerk. Data in overleg, ook in het weekend! Inschrijven? Stuur een mail naar info@brand67.nl of bel 0683240454.

Bel vrijblijvend voor meer informatie!

training personal branding organisaties

brand67 wil organisaties in een snel veranderende (arbeids)wereld helpen om hun merk te versterken met behulp van personal branding.
In het kader van toenemende flexibele arbeid en duurzame inzetbaarheid helpt personal branding bij het optimaliseren van de HR- & Communicatieprocessen. Als onderdeel van het binden, boeien & motiveren van de werknemers is personal branding een vernieuwend element. Aanvullend op de (loopbaan)ontwikkeling van de werknemers, en met een positieve spin-off voor de in- en externe communicatie, maar vooral het merk van de eigen organisatie.

De ambassadeurs voor de organisatie en merk heb je namelijk zelf in huis

De training personal branding is erop gericht om de werknemers interactief hun unieke merk te laten ontdekken, bewustwording te creëren met betrekking tot de voordelen en inzetbaarheid van personal branding voor het eigen merk, én het merk van de organisatie. Zij krijgen direct handvaten – geschreven zelfpresentatie, kernwaarden, feedback en tips – mee, zodat ze zelfbewust en trots op een consistente manier als professioneel ondernemer en ambassadeur van hun eigen merk en het organisatiemerk kunnen optreden, altijd en overal. Deze training is maatwerk en wordt in overleg met de organisatie samengesteld, afhankelijk van de wensen, tijdframe en aantal deelnemers. Meer info? Neem vrijblijvend contact op via info@brand67.nl of bel 06 83240454.

brand67 advies, training en coaching